Pieter Cornelisz. Hooftstraat 226, Amsterdam

R365 | Christie’s
International Real Estate

Makelaarskantoor Carla van den Brink

区域 Groot Amsterdam

De Lairessestraat 123,
1075 HH Amsterdam

电话    +31 (0)20 671 72 72
电子邮件 amsterdam@r365.nl
分享 

Pieter Joep van den Brink
amsterdam@r365.nl

描述

*****ENGLISH TRANSLATION BELOW*****
Zeer charmant en goed afgewerkt 3 kamer hoekappartement van 106 m2 met lift, gelegen in het statige stadspaleis ’t Hooftkwartier op de mooiste locatie van Amsterdam; direct aan het Vondelpark. Zowel vanuit de woning als vanaf de twee buitenruimtes is er prachtig weids uitzicht over het chique Amsterdam Zuid en de boomtoppen van het Vondelpark. Gebouwd in 1991 in bijzondere karakteristieke stijl met moderne kwaliteitsmaterialen. Een veilig en exclusief gebouw met slechts 24 appartementen. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft de beschikking over twee zonnige balkons, twee ruime slaapkamers, een verzorgde badkamer, een berging en een parkeerplaats in het souterrain.

Indeling:
De woning is gelegen op de derde etage, is bereikbaar middels een beveiligde lift en kent de volgende indeling:
Entree, hal, verzorgd toilet met fontein, binnenkomst in de royale woonkamer voorzien van een sfeervolle Boley gashaard, moderne open keuken en een comfortabel beschut balkon op het zuiden. Door de hoekligging en de vele raampartijen is er veel lichtinval in de woning. Het geheel is modern afgewerkt met een fraaie gietvloer voorzien van vloerverwarming, Modular verlichting en een domotica systeem van Crestron waarbij zelfs de gashaard gereguleerd kan worden.
De open keuken van het merk Poggenpohl beschikt over een kookeiland met kookplaat, vaatwasser, ijskast met vriesvak, combi magnetron en een Miele espresso apparaat. De bijkeuken is toegankelijk vanuit de hal en biedt plaats voor de wasmachine- en droger, voor opslag en als garderoberuimte. De eerste slaapkamer is van goed formaat en is gelegen aan de voorzijde. De tweede slaapkamer is ernaast gelegen en heeft toegang tot het tweede balkon gelegen op het zuiden en met mooi uitzicht over het rustigste gedeelte van de klassieke P.C. Hooftstraat en de entree van het Vondelpark. De nette badkamer is uitgerust met een inloopdouche met ingebouwde rain shower van Dornbracht, dubbele wastafel en opbergruimte. Zowel het toilet als de badkamer zijn afgewerkt met Corian wanden en een Belgische hardstenen vloer. In het souterrain bevind zich de berging.

Parkeren:
In de ondergrondse privé parkeergarage biedt de eigenaar een parkeerplaats te koop aan bij de woning. Deze garage geeft direct toegang via de lift aan het complex en de woning. De hellingbaan is verwarmd en is aan de linkerzijde van het complex gelegen. De parkeerplaats is niet in de vraagprijs van het appartement inbegrepen en wordt los erbij aangeboden voor een vraagprijs van € 200.000,- k.k..

Vereniging van eigenaren:
- De vereniging van eigenaren wordt gevoerd onder de naam ‘VvE Pieter Cornelisz Hooftstraat 180-230’ en wordt professioneel beheerd door VBA.
- De servicekosten voor het appartement bedragen thans circa € 302,52 per maand.
- Er wordt jaarlijks vergaderd en genotuleerd.
- Het onderhoud aan de voorzijde van het complex is zeer recent grondig uitgevoerd.
- Het complex is zeer goed beveiligd.

Bijzonderheden:
- Conform de NEN2580 meting bedraagt de woonoppervlakte 105,9 m2.
- Conform de NEN2580 meting bedraagt het oppervlakte van de balkons 5,5 m2.
- Prachtig weids uitzicht over Amsterdam Zuid en het Vondelpark vanaf de eigen twee balkons gelegen op het zuiden.
- Kadastraal bekend woning: Gemeente Amsterdam, sectie R, nummer 6190 index 24
- Kadastraal bekend berging : Gemeente Amsterdam, sectie R, nummer 6190 index 55.
- Kadastraal bekend parkeren : Gemeente Amsterdam, sectie R, nummer 6190 index 90.
- Een woning met veel bijzonder fijne details, twee ruime slaapkamers, twee zonnige en comfortabele buitenruimtes, domotica systeem, prachtig uitzicht, en een zeer geliefde locatie in 1 van de meest geliefde complexen van de stad.
- Conform de BAG viewer is het bouwjaar 1991.

Erfpacht:
De woning is gelegen op erfpachtgrond uitgegeven door de Gemeente Amsterdam.
Het huidige tijdvak is ingegaan op 16 augustus 1989 en loopt tot 16 augustus 2039.
De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1966 zijn van toepassing.
Er vindt een 5 jaarlijkse canonindexering plaats, de eerstvolgende indexering vindt plaats op 16 augustus 2019.
De jaarlijkse canon bedraagt thans € 2.946,36.

Omgeving:
Dit charmante complex is gelegen aan het einde van de P.C. Hooftstraat op het meest rustige stukje van deze bekende winkelstraat, aan de entree van het Vondelpark. Voor het exclusieve winkelaanbod hoeft u slechts de Van Baerlestraat over te steken. Ook de Van Baerlestraat biedt een breed scala aan restaurants, winkels en boetiekjes. Het levendige Leidseplein met diverse uitgaansgelegenheden is op slechts 3 minuten fietsafstand. Voor ontspanning heeft u het Vondelpark letterlijk naast uw complex. De Ring A10 is via de Overtoom gemakkelijk te bereiken.

De oplevering zal plaatsvinden in overleg.
****ENGLISH TRANSLATION BELOW*****
Very charming and well finished 3 room corner apartment of 106 m2, with elevator, located in the stately city palace 't Hooftkwartier on the most beautiful location of Amsterdam; situated on the edge of the Vondelpark. Both from the house and from the two outdoor areas there is beautiful panoramic view over chic Amsterdam South and the tree tops in the Vondelpark. Built in 1991 in a special characteristic style with modern quality materials. A safe and exclusive building with only 24 apartments. The apartment is located on the third floor and has access to two sunny balconies, two spacious bedrooms, a well-kept bathroom, a storage room and a parking space in the basement.

Parking:
In the underground private parking garage, the owner offers a parking space for sale. This garage gives direct access via the elevator to the complex and the house. The ramp is heated and is located on the left side of the complex. The parking is not included in the asking price of the apartment and is separately offered for an asking price of € 200,000, - k.k ..


- A house with lots of particularly fine details, two spacious bedrooms, two sunny and comfortable outdoor areas, home automation system, beautiful views, and a very popular location in one of the most popular complexes in the city.
- According to the BAG viewer, it is the year of construction 1991.


Owners Association:
- The association of owners is conducted under the name 'VvE Pieter Cornelisz Hooftstraat 180-230' and is professionally managed by VBA.
- The service costs for the apartment currently amount to approximately € 302.52 per month.
- Meet and take place annually.
- The maintenance at the front of the complex has been carried out very recently.
- The complex is very well secured.


Ground lease:
The property is located on leasehold land issued by the Municipality of Amsterdam.
The current period began on August 16, 1989 and runs until August 16, 2039.
The General Provisions for continuous ground lease 1966 apply.
A yearly annual canon indexation takes place, the next indexing takes place on 16 August 2019.
The annual canon now amounts to € 2,946.36.

细节

转让

价格
€ 1.395.000 买方成本
状态
已出售
交付
协商

建设

公寓类型
房屋楼上, 公寓
地板
4
结构类型
现有的
建造年份
1991
里面的维护
良好
维护外部
良好

表面和内容

生活表面
106m²
内容
296m³

格式属性

房间
3
卧室
2
地板
1
设施
机械通风, 有线电视, 滑动门, 电梯

Energie

能源
C
绝缘
隔热玻璃
热水
中央供暖
加热
中央供暖
采暖锅炉
(自由)

外部区域

位置
近公园, 近安静道路, 在市镇中心, 在住宅区
阳台
谷仓
室内

车库

种的车库
室内, 停车场, 停车位

Plattegronden

位置

[ { "address": "Pieter Cornelisz. Hooftstraat 226", "zipCode": "1071 CH", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3589965, "lng": 4.8754679, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

联系

您的信息已成功提交。我们将尽快与您联系。

发送窗体时出了错。检查如果你正确填写所有必填字段,然后重试。

你想安排参观?

最好的日期

另一天